Kotisivut yritykselle | Hakukoneoptimointi

Kun etsit vaikkapa Googlesta nettisivujen tekijöitä, niin tarjolla on houkuttelevasti edullisia tai peräti "ilmaisia" kotisivuja yritykselle. Moni mainostaa, että esimerkiksi Wordpressillä saa ilmaiset kotisivut helposti. Se on tavallaan totta, tuolla julkaisujärjestelmällä voit tehdä ilmaiseksi nettisivut, eri asia sitten onko niistä kovinkaan paljoa oikeasti hyötyä. 

Ellet ole aikaisemmin blogannut kyseisellä järjestelmällä, menee sinulta hyvä tovi opiskellessa käyttöliittymää, että nettisivujen teko onnistuu edes valmiista pohjista. Siinä vaiheessa on hommaan tuhraantunut jo varmasti vähintään päivä. Ja paljonko lasket itsellesi palkkaa siltä ajalta? Lisäksi Wordpressin ilmainen versio ei ole juurikaan muokattavissa, ainakaan ilman luovia ratkaisuja ja jos haluat yhtään visuaalisempaa ja muokattavampaa pohjaa, niin joudut sellaisesta jo kuitenkin maksamaan. Lisäksi Wordpressin ilmainen versio ei nouse kovin hyvin hakukoneissa, vaikka näinkin väitetään.

Sama koskee myös muita ilmaisversioita tarjoavia julkaisujärjestelmiä. Saat varmasti jonkunmoiset kotisivut niillä aikaiseksi, mutta ei niillä vielä asiakkaita paljon vakuuta ja joudut kuitenkin heittämään likoon omaa työpanostasi merkittäviä määriä. Kaikki on hyvin jos sinulla on aikaa ja mielenkiintoa, silloin kannattaa ilmanmuuta hommaan ryhtyä ja hankkia samalla kokemusta. 

Itse käytän julkaisujärjestelmänä Weeblyä. Se on äärimmäisen helppokäyttöinen, vedä-ja-pudota -tyyppinen käyttöliittymä, jossa on enemmän räätälöintimahdollisuuksia kuin esimerkiksi Wordpressissä. Sillä saat helposti näyttävät kotisivut yritykselle. Sill on helppo tehdä myös hakukoneoptimointi.

Comments

Popular posts from this blog

Cheap Vegas Wedding Packages

Enhance Your Happiness Using These Top Tips On Personal Development

Best Las Vegas Weddings Packages